Sandra

Ägare

Maria

Ledare / Kundkontakt

Helena

Administration

Janette

Flyttstädning / Kundkontakt


GDPR

behandling av personuppgifter


Sandras Serviceteam AB behandlar i huvudsak ditt namn, personnummer, adress och kontaktuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter främst för att kunna fullfölja våra skyldigheter mot dig som kund och för att uppfylla regler i lag. Vi behandlar uppgifterna enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR.


Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning till exempel sparas i minst 7 år.


Vi vidarebefordrar, byter eller säljer inte dina personuppgifter till tredje part för till exempel marknadsföringsändamål eller liknande.


Din personliga integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi behandlar dina personliga uppgifter på ett ansvarsfullt sätt.


Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.


Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta oss på infomail.


Beställer du ett arbete av oss via telefon eller mail godkänner du Sandras Serviceteam AB:s behandling av dina personuppgifter.Din kommentar här

HAR NI FRÅGOR?

 
 
 
 
 

KONTAKTA OSSKontoret


Besöksadress:

Notbindarvägen 11,

688 30 StorforsÖppettider:

Måndag - Fredag

kl. 08:00 - 12:30Telefon:

(+46) 0550 - 550 15Telefontider:
Måndag - Fredag
kl. 09:00 - 13:00E-post:

info@sandras-serviceteam.se

      it-tjanst@sandras-serviceteam.se

     sandra@sandras-serviceteam.se